Julefrokost

Med Gastronettens julefrokost får du et veldækket bord med mange retter og nok til at mætte alle, uden at skulle stå mange timer i køkkenet.

På fade eller portionsanrettet

I lyset af COVID-19 introducerer vi i år julefrokost i portionsanretninger. Hvis I har pladsen til at følge de aktuelle anbefalinger, men er bekymrede for store fade med fælles service, er dette løsningen.

Julefrokoster skal bestilles mindst 10 dage i forvejen og hellere i dag end i morgen – der kommer mange bestillinger, så vi forbeholder os ret til at melde udsolgt til bestemte dage.

Bestil via knappen nederst på siden

Sidste levering af julefrokost er lørdag den 19. december

Husk at vi også leverer færdig Juleaften menu og en færdig 5-retters Nytårsmenu.

Gastronettens julesild
Med appelsin – kanel – stjerne anis – frisk ingefær

Artiskok & rejesalat
I mild hvidløg med dild og citron

Gastronettens varmrøget laks fra egen røgeovn
Urtecreme, syltede fennikel og røde perleløg

Sprøde panco stegte rødspættefilet
Hjemmelavet grov remoulade, citron og friteret persille

Mor Zwicky’s hønsesalat
Smagt til med asparges, portvins ristet svampe og tørsaltet bacon

Jule porchetta med sprød svær
Stegt med appelsin, nikeller, kanel. serveres med syrlig æblekompot

Confiteret andelår med timian
Med frisk salat af rødkål i tyttebær

Risalamande
Med hjemmelavede kirsebærsauce smagt til med kirsebærvin

270,- pr kuvert min. 4 kuverter
Portionsanrettet for et tillæg på 20,- pr kuvert

inkl. hjemmebagt rugbrød, koldhævet hvidt brød, smør og Gastronettens krydderfedt med æbler, løg og timian

Ved mindre end 8 kuverter leveres maden på engangsservice

Tilkøb 3 slags ost med rom marineret svesker og kiks · 49,-

VINFORSLAG

Hvidvin:

Lugana Limne, Tenuta Roveglia, 140,-

Rødvin:

Côtes du Rhone Domaine du Piaugier, 130,-

Dessertvin:

Moscato d’Asti, Balbi Soprani, 120,-