Take away

Besøg Gastronetten og hent take away i særklasse! Vi byder altid på et stort udvalg af både forretter, hovedretter og desserter – uanset om du er sulten efter en lækker fiskeret eller måske en stor og saftig bøf, går du ikke forgæves. Vores forretter og desserter står klar i montrerne, så du kan lade dig friste, og mens du venter på, at vi tilbereder dine hovedretter, kan du nyde et godt glas vin fra tønden.

Gastronettens tilbyder i øvrigt et bredt udvalg af vine og vi kommer gerne med anbefalinger på, hvad I kan nyde til maden.
Vi har tilknyttet en Sommelier hos Gastronetten som har instrueret personalet i, hvilke vine der passer til vores mad.

Ugens Menu

Vores Take away holder åben hver fredag og lørdag kl.17.00-20:00. 

FORRETTER

Varm røget laks egen ryge ovn med salat af vilderis

Alt godt fra havet

Koldrøget torsk fra med urtecreme og salat af perlebyg

Pris pr. forret: 65,- inkl. hjemmebagt brød 

HOVEDRETTER

Hel smørstegt rødspætte 170,-

Gammel dags kylling 160,-

Islandsk lammekølle med rosmarin og hvidløg 180,-

Kalve culotte stegt med timian 160,-

Oksemørbrad 220g 220,-

Oksefilet af krogmodnet højreb 220g 230,-

Rib eye af krogmodnet højreb 275g 275,-

Dagens klassiker

Hakkebøf med bløde løg og spejlæg samt valgfri salat 125,-

Børnemenu

Fiske frikadeller med remo og råstegte kartofler 65,-

Til alle hovedretter medfølger sauce samt valgfri salat eller dagens garniture

DESSERTER

Mørk chokolademousse

Panna cotta med bær gele

Cheescake

Alle desseter 65,-