Take away

Besøg Gastronetten og hent take away i særklasse! Vi byder altid på et stort udvalg af både forretter, hovedretter og desserter – uanset om du er sulten efter en lækker fiskeret eller måske en stor og saftig bøf, går du ikke forgæves. Vores forretter og desserter står klar i montrerne, så du kan lade dig friste, og mens du venter på, at vi tilbereder dine hovedretter, kan du nyde et godt glas vin fra tønden.

Gastronettens tilbyder i øvrigt et bredt udvalg af vine og vi kommer gerne med anbefalinger på, hvad I kan nyde til maden.
Vi har tilknyttet en Sommelier hos Gastronetten som har instrueret personalet i, hvilke vine der passer til vores mad.

Ugens Menu

BEMÆRK AT GRUNDET JULE TRAVLHED HOLDER TAKE AWAYEN LUKKET
D. 1+2 DECEMBER OG 8+9 DECEMBER

Vores Take away holder åben hver fredag og lørdag kl.17.00-20:00. 

FORRETTER

Andelever mousse

Lime rimmet laks

Jomfruhummer bisque

Pris pr. forret: 65,- inkl. hjemmebagt brød og kryddersmør

HOVEDRETTER

Dagens fisk  170,-

Confiteret andelår 170,-

Kalveculotte stegt med timian 170,-

Skiver af rosmarinstegt tyksteg 180,-

Oksefilet af krogmodnet højreb 220g 220,-

Oksemørbrad 200g 220,-

Rib eye af krogmodnet højreb 300g 270,-

Dagens klassiker:

Revelsben 125,-

Æbleflæsk 100,-

And med alt hvad der høre til 200,- min. 2 kuverter

Børnemenu

Sprøde fiskefilet med grov remo og råstegte kartofler 65,-

Til alle hovedretter medfølger sauce samt valgfri salat eller dagens garniture

DESSERTER

Ris a la mande med Gastronettens kirsebær sauce

Æbletrifli

Citron fromage

Pris pr. dessert: 60,-