Take away uge 23

Læg vejen forbi butikken onsdag og torsdag kl. 17-18
hvor vi har færdigretter og dagens ret lige til at tage med hjem og varme

eller fredag og lørdag kl. 17:00 – 20:00
hvor vi – foruden færdigretterne – byder på varm Take Away i særklasse. Vi byder altid på et stort udvalg af både forretter, hovedretter og desserter – uanset om du er sulten efter en lækker fiskeret eller måske en stor og saftig bøf, går du ikke forgæves. Vores forretter og desserter står klar i montrerne, så du kan lade dig friste, og mens du venter på, at vi tilbereder dine hovedretter, kan du nyde et godt glas vin fra tønden.

Ved at bruge vores bestillingssystem, er du sikker på få det du gerne vil.
Og du kan spare ventetid på den varme mad fredag og lørdag.
Bestillinger til afhentning skal foretages via knappen nederst på siden senest kl. 13 på dagen.

Pga COVID-19 tilbyder vi udbringning i Roskilde fra 25 kr
Bestilles dagen før inden kl 20

Udbragt mad og færdigretter leveres KOLD så man selv luner inden servering.

Se herunder hvilke retter der kan bestilles til hvilke dage !

OBS: Forbehold for udsolgte menuer

ONSDAG TIL MANDAG:

Gastronettens færdigretter lige til at varme · 70,-

 Jægergryde
Mørbradbøffer, cocktailpølser, perleløg og champignon i karrysovs, med bacon på toppen og ris

Fiskefrikadeller
Med hjemmelavet remoulade og råstegte kartofler

Forloren hare
Med kartofler, sovs, agurkesalat og ribsgelé

.

ONSDAG & TORSDAG:

Dagens ret lige til at varme

ONSDAG: Wienerschnitzel af kalveinderlår med brasede kartofler, 
 ærter, smørsauce og dreng · 165,-

TORSDAG: Stegt flæsk (ekstra tykke skiver) med hjemmesyltede rødbeder og kartofler med persillesovs · 135,-

BØRNEMENU:
Pasta bolognese  · 65,-

DESSERT: Rabarbertrifli med sprød crumble og vaniljeskum · 65,-

FREDAG & LØRDAG:

FORRETTER

Paté de Paris med portvins-gelé

Gastronettens varmrøget laks med urtecreme

Rejesalat med artiskok, purløg og mild hvidløg

Pris pr. forret: 70,- inkl. hjemmebagt brød

.

Fredag & lørdag:

DESSERTER

Rabarbertrifli med sprød crumble og vaniljeskum

Hjemmelavet jordbærtærte

Profiteroles med vaniljecreme og salt karamel

Alle desserter 65,-

Fredag & lørdag:

HOVEDRETTER

Til alle hovedretter medfølger valgfri kartofler, salat og sauce 

Veganer bøf med tomatsauce · 120,-

1/2 Gammeldags majskylling, persille og agurkesalat · 145,-

Peberhakkebøf · 150,-

Kalveculotte stegt med timian · 160,-

Lammeculotte stegt med ramsløg · 165

Oksemørbrad 220g · 230,-

Oksefilet af krogmodnet dansk Jersey kødkvæg 240g · 230,-

Ribeye af Australsk Wagyu okse 250g · 295,-

Ribeye af Australsk Wagyu okse 300g · 335,-

Ugens fisk

Hel smørstegt Skagen rødspætte med nye kartofler og persillesovs, kapers og citron, valgfri salat (dagspris) · 210,-

Børnemenu

Pasta bolognese · 65,-