Take away

Læg vejen forbi butikken fredag og lørdag kl. 17:00 – 20:00
hvor vi byder på take away i særklasse.
Menu uge 47

FORRETTER

Alt godt fra havet

Gastronettens varmrøget laks fra Færøerne, med urtecreme og ristede mandler

Fransk løgsuppe med ostebrød

Pris pr. forret: 70,- inkl. hjemmebagt brød

HOVEDRETTER

Til alle hovedretter medfølger sauce, kartofler samt valgfri salat eller dagens varme garniture (gælder dog ikke uges klassiker)

Veganer bøf · 120,-

Gammeldaws kylling med persille og agurkesalat · 135,-

Peberhakkebøf · 150,-

Lammekølle farseret med hvidløg og basilikum · 180,-

Kalveculotte stegt med timian · 160,-

Oksemørbrad 220g · 230,-

Oksefilet af krogmodnet dansk Jersey kødkvæg 240g · 230,-

Ribeye af krogmodnet dansk Jersey højreb 300g · 285,-

Ugens fisk

Skindstegt laks med broccoli, lime, kartofler, hollandaise · 170,-

Ugens klassiker

Vildtgryde af krondyr med knuste kartofler vendt med løvstikke · 120,-

Ugens sandwich

Flæskestegssandwich med hjemmelavet agurksalat, Gastronettens rødkål, sennepsmayo, hjertesalat og brun flæskestegs-sovs. Serveres i surdejsbolle med fritter · 95,-

Børnemenu

Rødspætter med pommes frites og hjemmelavet remoulade · 65,-

DESSERTER

Chokolademousse

Blommetrifli med sprød crumble

Hindbær drøm (bagt brownie hindbærmousse)

Alle desserter 65,-