Take away

Besøg Gastronetten og hent take away i særklasse! Vi byder altid på et stort udvalg af både forretter, hovedretter og desserter – uanset om du er sulten efter en lækker fiskeret eller måske en stor og saftig bøf, går du ikke forgæves. Vores forretter og desserter står klar i montrerne, så du kan lade dig friste, og mens du venter på, at vi tilbereder dine hovedretter, kan du nyde et godt glas vin fra tønden.

Gastronettens tilbyder i øvrigt et bredt udvalg af vine og vi kommer gerne med anbefalinger på, hvad I kan nyde til maden. Vi har tilknyttet en sommelier hos Gastronetten som har instrueret personalet i, hvilke vine der passer til vores mad.

Vi bruger altid de bedste råvarer og laver alting fra bunden, fx ryger vi alt vores fisk selv.

Vores take away-butik har åbent fredag og lørdag fra 17.00 til 20.00

Ugens take away-menu uge 25

FORRETTER

Gastronettens varmrøget laks fra Kvarôy

Alt godt fra havet

Ostegratineret fransk løgsuppe

Pris pr. forret: 70,- inkl. hjemmebagt brød 

HOVEDRETTER

Til alle hovedretter medfølger sauce, kartofler samt valgfri salat eller dagens varme garniture

Veganer bøf · 120,-

Basilikums hakkebøf · 150,-

Nøddefarseret unghanebryst · 160,-

Kalveculotte stegt med timian · 160,-

Oksemørbrad 220g · 230,-

Oksefilet af krogmodnet dansk Jersey kødkvæg 240g · 230,-

Ribeye af krogmodnet dansk Jersey højreb 300g · 285,-

Ugens fisk

Helstegte rødspætter( skawbo) med friteret capers og nye kartofler · 170,-

Ugens klassiker

Kalvefrikasse med forårsløg · 130,-

Børnemenu

Fiskefilet med pommes frit og remulade · 65,-

DESSERTER

Jordbærtrifli

Citronfromage

Hjemmelavet Napoleonskage

Alle desserter 65,-