Take away

Besøg Gastronetten og hent take away i særklasse! Vi byder altid på et stort udvalg af både forretter, hovedretter og desserter – uanset om du er sulten efter en lækker fiskeret eller måske en stor og saftig bøf, går du ikke forgæves. Vores forretter og desserter står klar i montrerne, så du kan lade dig friste, og mens du venter på, at vi tilbereder dine hovedretter, kan du nyde et godt glas vin fra tønden.

Gastronettens tilbyder i øvrigt et bredt udvalg af vine og vi kommer gerne med anbefalinger på, hvad I kan nyde til maden.
Vi har tilknyttet en sommelier hos Gastronetten som har instrueret personalet i, hvilke vine der passer til vores mad.

Vi bruger altid de bedste råvarer og laver alting fra bunden, fx ryger vi alt vores fisk selv.

Vores take away-butik har åbent fredag og lørdag fra 17.00 til 20.00

Ugens take away-menu uge 41 

FORRETTER

Varmrøget laks fra egen rygeovn med urtecreme

Vitello tonnato af mørt kalv – tunsauce

Alt godt fra havet – dampet torsk – rejer – krebsehaler

Pris pr. forret: 70,- inkl. hjemmebagt brød 

HOVEDRETTER

Skindstegt torsk & laks 160,-

Trøffelfarseret unghanebryst 160,-

Veganerbøf 75,-

Kalveculotte stegt med timian 160,-

Basilikumshakkebøf 150,-

Oksemørbrad 220g 230,-

Oksefilet af krogmodnet dansk jersey kødkvæg 230g 230,-

Rib-eye af krogmodnet dansk jersey kødkvæg 300g 285,-

Weekendens klassiker

Boeuf sauté stroganoff af oksemørbrad, med grov mos rørt med smør 145,-

Børnemenu

Koteletter i fad i tomatsovs med ris 65,-

Til alle hovedretter medfølger sauce, kartofler samt valgfri salat eller dagens varme garniture

DESSERTER

Hvid chokolade panna cotta med lime gele

Mørk chokolademousse

Skovbærtrifli med sprød crumble

Alle desserter 65,-