Take away
holder vinterferie uge 8
Vi er tilbage igen uge 9

Besøg Gastronetten og hent take away i særklasse! Vi byder altid på et stort udvalg af både forretter, hovedretter og desserter – uanset om du er sulten efter en lækker fiskeret eller måske en stor og saftig bøf, går du ikke forgæves. Vores forretter og desserter står klar i montrerne, så du kan lade dig friste, og mens du venter på, at vi tilbereder dine hovedretter, kan du nyde et godt glas vin fra tønden.

Gastronettens tilbyder i øvrigt et bredt udvalg af vine og vi kommer gerne med anbefalinger på, hvad I kan nyde til maden. Vi har tilknyttet en sommelier hos Gastronetten som har instrueret personalet i, hvilke vine der passer til vores mad.

Vi bruger altid de bedste råvarer og laver alting fra bunden, fx ryger vi alt vores fisk selv.

Vores take away-butik har åbent fredag og lørdag fra 17.00 til 20.00

Ugens take away-menu uge 7

FORRETTER

Alt godt  fra havet

Islandsk stenbiderrogn

Cremet jordskokkesuppe med ristede kammuslinger og mild persille olie

Pris pr. forret: 70,- inkl. hjemmebagt brød 

HOVEDRETTER

Til alle hovedretter medfølger sauce, kartofler samt valgfri salat eller dagens varme garniture

Trøffel farseret unghanebryst · 160,-

Helstegt lamme culotte · 160,-

Kalve culotte stegt med timian · 160,-

Oksemørbrad 220g · 230,-

Oksefilet af krogmodnet jersey kødkvæg 240g · 230,-

Rib eye af krogmodnet jersey højreb 300g · 285,-

Ugens fisk

Bagt lyssej med ærtepure og tørsaltet sprød bacon · 160,-

Ugens klassiker

Gammeldags oksesteg med krølfedt, glaserede perleløg og gulerødder, bagt mos · 135,-

Børnemenu

Frikadeller med pastasalat · 65,-

DESSERTER

Æbletærte

Skovbær trifli med sprød crumbel og vaniljeskum

Mørk chokolademousse

Alle desserter 65,-