Take away – holder lukket pga påske. Vi er tilbage uge 17 fredag 26. april

Besøg Gastronetten og hent take away i særklasse! Vi byder altid på et stort udvalg af både forretter, hovedretter og desserter – uanset om du er sulten efter en lækker fiskeret eller måske en stor og saftig bøf, går du ikke forgæves. Vores forretter og desserter står klar i montrerne, så du kan lade dig friste, og mens du venter på, at vi tilbereder dine hovedretter, kan du nyde et godt glas vin fra tønden.

Gastronettens tilbyder i øvrigt et bredt udvalg af vine og vi kommer gerne med anbefalinger på, hvad I kan nyde til maden. Vi har tilknyttet en sommelier hos Gastronetten som har instrueret personalet i, hvilke vine der passer til vores mad.

Vi bruger altid de bedste råvarer og laver alting fra bunden, fx ryger vi alt vores fisk selv.

Vores take away-butik har åbent fredag og lørdag fra 17.00 til 20.00

Ugens take away-menu uge 15

FORRETTER

Varmrøget laks fra egen rygeoven med urtecreme og ristede mandler

Vesterhavs tærter med tørret spansk skinke

Lynstegt sashimitun med Wasabicreme og tangsalat

Pris pr. forret: 70,- inkl. hjemmebagt brød 

HOVEDRETTER

Til alle hovedretter medfølger sauce, kartofler samt valgfri salat eller dagens varme garniture

Veganerbøf · 120,-

Basilikum hakkebøf · 150,-

Ramsløg-farseret unghanebryst · 160,-

Kalveculotte stegt med timian · 160,-

Helstegt lammekølle med ramsløg · 180,-

Oksemørbrad 220g · 230,-

Oksefilet af krogmodnet jersey kødkvæg 240g · 230,-

Ribeye af krogmodnet jersey højreb 300g · 285,-

Ugens fisk

Stjerneskud med hvide asparges, krebsehaler og brunet smør hollandaise · 170,-

Ugens klassiker

Stegt flæsk af glad frilandsgris fra Høve med persillesovs, nye kartofler og rødbeder · 135,-

Herreportion · 165,-

Børnemenu

Græske frikadeller med råstegte kartofler · 65,-

DESSERTER

Appelsinfromage med nougatin

Rabarbertrifli

Nougattærte med valnødder

Alle desserter 65,-