Studentergilde

Studentergilde – reception

Tigerrejer på spyd – hvidløg – mild chilimayo

Bruschetta med bagte solmodne tomater – parmesankiks – sprød serranoskinke – pesto

Små glas med humus – rugbrødsknas – nye minigulerødder

Vesterhavstærter – grov sennep – lufttørret skinke

Krydrede oksespyd – cremet dip

Wraps med varmrøget laksemousse og rucola

Små rabarbertrifli med sprød crumble og vaniljeskum

Jordbær dyppet i 70 % mørk chokolade

135,- pr. kuvert

Bemærk venligst at der skal bestilles minimum 20 kuverter.

 

Studentergilde – buffet

Charcuteriebræt med italienske pølser

Varmrøget laks med kold hvidvinscreme og ærteskud

Marinerede rejer med et twist af mangosalsa og mild chilicreme

Rosastegt kalveculotte med timian og kryddersmør

Pestobagte kartofler – minimozzarella  – semi dry tomater – basilikum

Sæsonens grønne salat med friske bær

Jordbærtærter med appelsincreme og lyngele

325,- pr kuvert

Bemærk venligst at der skal bestilles minimum 15 kuverter.

 

Vin

Gastronettens dygtige sommerlier har fundet og sammensat de bedste vine til begge studentermenuer:

Mousserende:

Prosecco Treviso “Settolo” Collava, 130,-

Vinen er oplagt som aperitif med sin livlige mousse, bløde fylde og balancerende syre 

Hvidvin:

Chardonnay “1952” Sampietrana, 95,-

Vinen er god til retter baseret på fisk og skaldyr, men kan også fint anvendes til lyst kød

Rødvin:

Primitivo “1952” Sampietrana, 95,-

Glimrende allround-vin, men den kan særligt anbefales til lyst, såvel som rødt kød.

Dessert:

Moscato d’Asti “Nivole” 2017, 155,-

Læskende og frisk vin med herlige noter af bl.a. fersken og grape. Eksplosiv og sødmefuld i både glas og duft, og den oplagte ledsager til desserter.

Rødvin:

Rosso Veronese, Aldegheri, 90,-

Behagelig og smagfuld rødvin fra Valpolicella. Let tør og med en lettere krydret nuance.

Dessertvin:

Moscato d’Asti, 110,-

Læskende og frisk vin med herlige noter af bl.a. fersken og grape. Eksplosiv og sødmefuld i både glas og duft, og den oplagte ledsager til desserter.

 

Husk at alle vine der ikke er åbnet kan leveres tilbage til Gastronetten, vores sommelier kan altid skræddersy den perfekte vinmenu til jeres behov.