Studentergilde

Studentergilde – reception

Kanapé med rejemousse

Bruchetta med bagte solmodne tomater – parmesankiks – sprød serranoskinke – pesto

Små glas med humus – rugbrødsknas – nye minigulerødder

Wraps med varmrøget laksemousse og rucola

Pestobagte kartofler på spyd med minimozzarella og solmodne tomater

Små rabarbertrifli med sprød crumble og vaniljeskum

135,- pr. kuvert

Bemærk venligst at der skal bestilles minimum 20 kuverter.

 

Studentergilde – menu

Små glas med grønne asparges og rygeost creme

Varmrøget laks med kold hvidvinscreme og ærteskud

Marinerede rejer med et twist af mangosalsa og mild chilicreme

Rosastegt kalveculotte med timian og kryddersmør

Løvstikkebagte kartofler – mozzarella – semi dry tomater –

Sæsonens grønne salat med friske bær

Jordbærtærter med appelsincreme og lyngele

325,- pr kuvert

Bemærk venligst at der skal bestilles minimum 15 kuverter.

 

Vin

Gastronettens dygtige sommerlier har fundet og sammensat de bedste vine til begge studentermenuer:

Studenterreception

Mousserende:

Prosecco Treviso “Settolo” Collava, 130,-

Vinen er oplagt som aperitif med sin livlige mousse, bløde fylde og balancerende syre 

Hvidvin:

Chardonnay “1952” Sampietrana, 95,-

Vinen er god til retter baseret på fisk og skaldyr, men kan også fint anvendes til lyst kød

Lugana “Limne”, 140,-

Vinen er fremragende til charcuteri, fisk og skaldyr og fjerkræ, men er absolut også velegnet som aperitif.

Rødvin:

Primitivo “1952” Sampietrana, 95,-

Glimrende allround-vin, men den kan særligt anbefales til lyst, såvel som rødt kød.

Barbera d’Alba “Serra de Gatti” 2016, 150,-

En alsidig, men kraftig vintype, der særligt anbefales til kalvekød, fjerkræ og charcuteri.

Dessert:

Moscato d’Asti “Nivole” 2017, 155,-

Læskende og frisk vin med herlige noter af bl.a. fersken og grape. Eksplosiv og sødmefuld i både glas og duft, og den oplagte ledsager til desserter.

 

Studentermenu:

Mousserende:

Spumante Brut, Pignoletto dell’Emilie, Zanasi, 100,-

Vinen har en let tørhed og tilpas sødme, og er rigtig god som aperitif.

Prosecco Treviso, Collavo, 130,-

Denne læskende og populære vin er herligt frisk med sin fylde og tydelige frugtnoter.

Franciacorta Brut, Berlucchi, 235,-

Når kun det bedste er godt nok. Super elegant vin, som er helt på højde med de bedste franske champagner.

Hvidvin:

Bianco Veronese, Aldegheri, 100,-

Læskende og behagelig vin som anbefales til fisk, salater og fjerkræ.

Lugana Limne, Tenuta Roveglia, 140,-

Saftig og velsmagende vin med en liflig frugtig aroma, der passer fremragende til charcuteri, fisk/skaldyr, og fjerkræ, men som absolut også kan fungere som en stand-alone-vin.

Sauvignon Blanc “Supernatural”, 190,-

Cremet hvidvin med noter af sødmefuld limefrugt, som fungerer til langt de fleste retter.

Rødvin:

Rosso Veronese, Aldegheri, 90,-

Behagelig og smagfuld rødvin fra Valpolicella. Let tør og med en lettere krydret nuance.

Cannonau di Sardegna, “Lillove” Gabbas, 140,-

Fremragende vin med lys frugt og dejlig saftighed. Går godt  til det meste -også lyse kødretter.

Ripasso della Valpolicella “Marchesa Mariabella”, Massimago, 200,-

Fyldig og saftig på samme tid. Vinen har en flot palette af skovbær, svesker og blommer, og går super godt til kraftfulde retter.

Dessertvin:

Moscato d’Asti “Nivole”

Læskende og frisk vin med herlige noter af bl.a. fersken og grape. Eksplosiv og sødmefuld i både glas og duft, og den oplagte ledsager til desserter.

 

Husk at alle vine der ikke er åbnet kan leveres tilbage til Gastronetten.