I anledning af Pinsen har Gastronetten og Kuberts Fisk sammensat en 10-retters tapas som du sjældent finder lige.
Forkæl dig selv og dem du holder af med denne fantastiske menu proppet med lækkerier for ganen.
Med passion for kvalitet og kærlighed til mad, er alt lavet fra bunden af de bedste råvarer.

Leveres i portionsbokse lige til at gå til bords

Menu bestilles via linket nederst, SENEST onsdag den 27. maj kl. 12
Afhentes hos Gastronetten, fre 29/5 til lør 1/6 mellem kl 12 og 15.

OBS: ALT udsolgt.
Stadig færdigretter – se ‘TakeAway’

1 – Torskekroketter af letsaltet Vesterhavs·torsk, med safran og aioli.

2 – Kuberts hjemmerøget laks med syltet fennikel og citronperler.

3 – Havtaskefilet ombundet med bacon, hertil en dijoncreme

4 – Avocado-fromage med håndpillede skagensrejer samt rugbrødschips

5 – Enebærrøget krondyr med stikkelsbær kompot

6 – Paté de Paris af vildand med broken gel af portvin

7 – Grillet artiskok med lufttørret skinke, vesterhavsost, persilleolie og pinjekerner

8 – Tournedos af oksemørbrad, med kold bearnaise

9 – Fransk landbrie & St. Agur blåskimmel

10 – Rabarbertrifli med sprød crumble og vaniljeskum

10-retters Tapas
inklusiv hjemmebagt økologisk ølandsbrød til
kun 350 kr pr kuvert