Om Gastronetten

På Gastronetten er mottoet: Hvorfor stå ude i køkkenet når gæsterne er inde i stuen? Jeg ønsker, at du kan slappe af og være fuldt til stede og nyde dit eget arrangement, uanset størrelse og anledning – fra storslået fest med masser af gæster til lille, hyggelig familieaften. Du kan nemlig trygt lægge maden i mine hænder, så lover jeg dig det bedste resultat, både når du bestiller dinner transportable eller henter take away Fredag & Lørdag.

Gastronetten har leveret dinner transportable i særklasse siden 1976. Jeg er kommet her siden barnsben, og i 2015 kunne jeg med stolthed overtage efter Peter Ørnstrup. Jeg brænder for at opretholde den samme gode standard som ham – en række af de samme fantastiske retter krydret med nye muligheder og gastronomisk nytænkning fra det dansk/franske køkken, der ligger mit hjerte meget nært.

Jeg har masser erfaring og brænder for gastronomi. Jeg er udlært fra Copenhagen Mariott Hotel, hvor jeg som kokkeelev i 2008 blandt 200 nominerede, vandt prisen for mest kreative ret. Herudover har jeg arbejdet som a la carte kok på Skovridderkroen Restaurant Kysten. Jeg har også været køkkenchef på Brasserie Granberg i indre København, hvor jeg lavede klassisk fransk mad fortolket på en ny måde.

Senest, inden jeg overtog Gastronetten, var jeg køkkenchef og konceptdesigner på Kliché. Her lavede jeg nordisk mad med et fransk twist. Alle råvarer blev hentet fra alle hjørner af Danmark og andre nordiske lande – fx lam og fisk fra Island, bacon fra Lolland, unghaner fra Sønderjylland og fjordrejer fra Nordjylland. Min passion er dette dansk/franske køkken og altid fantastiske råvarer.

Jeg hedder Christian Nørgaard Zwicky. Jeg er født i 1988 i lokalområdet – i Herslev helt præcist. Min mor har 45 års erfaring i restaurationsbranchen, og jeg er derfor opvokset med gastronomi som en stor del af mit liv, og har fra barnsben drømt om at træde i hendes fodspor.

 

 

Her kan du finde links til lidt forskelligt fra min fortid.