Nytårsmenu 2019/20

Alt er lavet helt færdigt, det skal blot lunes og anrettes.

Afhentning mellem 12:00 og 15:00 nytårsaftensdag 31/12

Levering af nytårsmenuer sker ligeledes nytårsaftensdag 31/12 mellem 12:00 og 15:00

Levering i Roskilde 200,- / Levering uden for Roskilde efter aftale.

Evt. ændringer til bestillinger skal ske senest søndag 29.12.2019

Rigtig godt nytår

BESTILLING

Årets sidste og forhåbentlig festlige aften nærmer sig hastigt.
Jeg har sammensat denne 5-retters menu ud fra mine personlige favoritter.

Under hver ret er vist den vin vores sommelier anbefaler til retten. Det er frit for at tilkøbe en eller flere flasker. Regn med 6 glas per flaske.

5-retters menu

APETIZER
Hummer

Tatar af hummer – æbler – purløg – citron – dildstøv – blinis – røget æble emulsion

Franciacorta rosé ”Cuvée Storica ’61” Berlucchi (Mousserende) 219,- pr. fl.

FORRET
Consome på morkler

Klar suppe – skovsvampe – morkler – bøgehatte – trøffelfløde – brøndkarse olie – kørvel
hjemmebagt økologisk Ølandsbrød

Chardonnay ”Canonico” Castellare, Toscana  179,- pr. fl.

MELLEMRET
Kalvespidsbryst

Langtidsbraiseret kalvespidbryst – selleripuré smagt til med brunet smør – røde syltede perleløg – kalvesky – friteret jordskokker – ærteskud

Chianti Classico 2017, Castellare di Castellina, Toscana   179,-  pr. fl.

HOVEDRET
Krogmodnet oksefilet sous vide

Oksefilet – rosmarin – honningbagte rødbeder – knuste kartofler vendt med løvstikkeolie og havsalt – rødvinssauce – brøndkarse

Brunello di Montalcino 2014, Cerbaia, Toscana  399,- pr. fl.

DESSERT
Champagne panna cotta

med karamelliserede druer – blomster – puff

Moscato d’Asti ”Nivole” Michele Chiarlo, Michele Chiarlo, Piemonte  135,- pr. fl.

445,- pr kuvert

Til klokken 24

Kransekage 35,- / kuvert

Champagne fra Pol Cochet  299,- pr. fl.

Vegetarmenu

APETIZER
Hummer

Tatar af hummer – citron – dildstøv – blinis – røget æble emulsion

FORRET
Consome på morkler

Klar suppe – skovsvampe – morkler – bøgehatte – trøffelfløde – brøndkarseolie – kørvel
hjemmebagt økologisk Ølandsbrød

MELLEMRET
Færøsk laks

Bagt laks – urtepesto – selleripuré smagt til med brunet smør – røde syltede perleløg – sprøde jordskokker – ærteskud

HOVEDRET
Veganerbøf

Af selleri & østershatte – honningbagte rødbeder – knuste kartofler vendt med løvstikkeolie og havsalt – brøndkarse

DESSERT
Champagne panna cotta

med karamelliserede druer – blomster – puff

445,- pr. kuvert

Hos Gastronetten bruger vi kun vine fra distinto Vinimport –  vinene udvælges i tæt dialog med de dygtige sommelierer fra distinto, der grundigt gennemgår vores menuer, lytter til vores skøre ideer og sætter sig ind i vores tanker bag menuerne. For både hos os i gastronetten og for distinto er det afgørende at både mad og vin er autentisk, ærlig og velsmagende for kun derved mener vi at madoplevelsen bliver optimal.

Udover til os i Gastronetten, samarbejder distinto med en lang række af landes bedste restauranter heriblandt dem i det aller øverste stjernedryssede luftlag.