Julefrokost

JUL A

Vaniljesild

Gastronettes hjemmemarinerede vaniljesild – løg – kapers

Smilende æg & rejer

med karse – hjemmerørt mayo – kaviar af stenbiderrogn

Rilette af varmrøget laks fra egen rygeovn

Syltede røde perleløg – ærteskud

Sprøde pankostegte fiskefiler

med grov remo og citron

Mor Zwicky’s hønsesalat

portvinsdampede svampe – persillefrit – tørsaltet sprød bacon

Ribbensteg

af frilandsgris fra Høve med vores egen rødkål

Salat af råmarineret grønkål

granatæble – appelsinvinaigrette – ristede græskarkerner

Risalamande

 med hjemmelavet kirsebærsauce smagt til med amaretto

inkl. koldhævet hvidt brød, hjemmebagt rugbrød, smør og Gastronettens krydderfedt med æbler, løg og timian

265,- pr kuvert min. 10 kuverter

 

JUL B

Vaniljesild

Gastronettes hjemmemarinerede vaniljesild – løg – kapers

Stegte sild

med grovsennep og karamelliserede rødløg

Mor Zwicky’s gravad laks

med rævesauce og dild

Rugmelstegt rødspættefilet

med grov remo og citron

Sprængt oksetykstegsfilet

 med pickles af vilde svampe – timian – honning

Confiteret andelår

rosmarin – hvidløg – rødkål – æbler – tyttebær

Flæskesteg af frilandsgris fra Høve

 med mormors agurkesalat

Salat af råmarineret grønkål

granatæble – appelsinvinaigrette – ristede græskarkerner

Ost

Hørøget fransk landbrie fra egen rygeovn –  St. Agur (blåskimmelost) hertil druer og svesker i rom

Risalamande

med hjemmelavet kirsebærsauce smagt til med amaretto

inkl. koldhævet hvidt brød, hjemmebagt rugbrød, smør og Gastronettens krydderfedt med æbler, løg og timian

325,- min. 15 kuverter