Drikkevarer

Du behøver hverken lægge vejen forbi supermarkedet eller vinhandleren, når du skal bruge drikkevarer til dit næste arrangement, eller vil kunne nyde noget godt sammen med din take away. Vi har et stort udvalg af både øl og vine, og priserne er ikke dyrere end i butikkerne. Du får naturligvis altid den helt rigtige anbefaling til, hvad der passer bedst til din mad. Vi tilbyder også spændende øl- og vinsmagningsarrangementer hjemme hos dig – ring og hør nærmere!

Herslev Bryghus

Hos Gastronetten tilbyder vi øl fra Herslev Bryghus, da de leverer et fantastisk produkt, som vi ikke mener, at andre bryggerier kan hamle op med. De har en række gode klassiske øl, men der kommer også løbende nye og spændende varianter til, og så skifter de desuden øl efter sæson. Samlet er det derfor altid muligt at finde en skøn øl, der passer til vores mad.

Vine

Vi har startet et samarbejde med et vin importør, da vi igennem dem kan tilbyde lækre vine, hvor der er ’good value for money’. Det er nemlig meget vigtigt for os, at vores kunder har mulighed for at få noget rigtig godt at drikke, der supplerer maden perfekt, så oplevelsen går op i en højere enhed. Vi har naturligvis smagt alle vine og står klar med den bedste råd og vejledning.r