Forret

Laks

Varmrøget laks fra egen rygeovn røget med islandsk lakridssalt – urtecreme – salat af perlespelt

Skagenskinke

Tynde skiver af skagenskinke – romescosauce af grillede peberfrugter

 

Hovedret

Oksehøjrebsfilet med sprødt krølfedt

Kalveculotte stegt med timian

 Langtidsstegt lammekølle

Porchetta af frilandsgris fra Høve, stegt med fennikel, rosmarin og sort peber

Vælg 2 slags kød

 

Tilbehør

Råstegte kartofler vendt i løvstikkepesto

Rødvinssauce

Kryddersmør rørt med friske urter

Sommerens grønne salat med friske bær

Sæsonens varme garniture

 

Dessert

Hyldeblomstfromage – jordbær – friske bær – blondie lys brownie

325,- pr kuvert min 20. kuverter

Gastronettens sommelier anbefaler disse vine.

Hvidvin

Bianco Veronese, Aldegheri 95,- pr. fl.

Chardonnay 1952, Puglia 50 90,- pr. fl.

Grüner Veltliner ”Gmork” Anton Bauer, Østrig 130,- pr. fl.

Rødvin

Cotes du Rhone “La Grange de Piaugie 110,- pr. fl.

Rosso Veronese, Aldegher 90,- pr. fl.

Primitivo 1952, Sampietrana 95,- pr. fl.

Aglianico D’irpinia “terra del varo” 135,- pr. fl.

Dessert

Moscato d’Asti, Duchessa Lia, Piemonte, Italien 110,- pr. fl.

Brachetto d’Acqui, Duchessa Lia, Piemonte,  120,- pr. fl.

 

Alle uåbnet flasker kan afleveres retur, vores sommelier er altid frisk på og sammen sætte den perfekte vinmenu der passer til maden efter jeres budget.