Reception

Til en god reception hører god mad, og der er masser at vælge imellem – alt fra confit af fransk landkylling til uimodståelige vandbakkelser med baconcreme.

FORSLAG TIL RECEPTIONSMENU

 

Stegt rugbrød med confit af fransk landkylling og hjemmerørt karrymayo

Eclair med andelevermousse og portvinsaspic

Vesterhavstærter med grov sennep og lufttørret skinke

Små græske frikadeller med feta og hvidløg

Små vandbakkelser med baconcreme

Kanapé med roastbeef og rødløgskompot

Stegte kyllingespyd vendt med hakkede peanuts

Krydret oksespyd

Bruschetta med bagte solmodne tomater – parmesankiks – sprød serranoskinke – pesto

Små glas med humus – rugbrødsknas – nye minigulerødder

Fisk og skaldyr

Kanapé med rejemousse og krydderurtecreme

Kanapé med rimmet torsk og sennepscreme

Miniblinis med røget laksetatar og karsecreme

Små butterdejstærter med varmrøget laks og broccoli

Eclair med Gastronettens varmrøgede laksecreme

Lynstegt tun med sesam og wasabicreme

Marinerede rejer med et twist af mangosalsa og mild chilicreme

Wraps med varmrøget laksemousse og rucola

Pestobagte kartofler på spyd med minimozzarella og solmodne tomater

Det søde

Hvid chokolade ganache

Små vandbakkelses med chokolademousse

Mini rabarbertrifli

Rådhuspandekager med appelsincreme og bær

Pris ved 6 stk.: 125,-
Pris ved 8 stk.: 150,-
(minimum 40 kuverter)

 

MINI SANDWICHES

Æggecreme

Skinkecreme

Røget laks

Kylling med estragonmayo

Paté med portvin og saltagurker

Pris pr. stk.: 18,-(minimum 40 stk.)

 

Lux sandwich

 Steak sandwich – rødløgskompot – kold bernaise – salat

Koldrøget laks – urtecreme – springløg – salat

Serrano – artiskokcreme – grillet peberfrugter – salat

Kylling – bacon – karrymayo – agurkesalat  

65,- pr stk.  (minimum 10 stk.)