Reception

Til en god reception hører god mad, og der er masser at vælge imellem – alt fra confit af fransk landkylling til uimodståelige vandbakkelser med baconcreme.

FORSLAG TIL RECEPTIONSMENU

Stegt rugbrød med confit af fransk landkylling og hjemmerørt karrymayo

Eclair med Gastronettens varmrøgede laksecreme

Eclair med andelevermousse og portvinsaspic

Kanapé med rejemousse og krydderurtecreme

Kanapé med rørt kalvetatar med ramsløg

Kanapé med rimmet torsk og sennepscreme

Miniblinis med røget laksetatar og karsecreme

Minirøsti med stenbidderrogn, hakket rødløg og dildcremefraiche

Lynstegt tun med sesam og wasabicreme

Små svampetærter med lufttørret svinefilet

Små græske frikadeller med feta og hvidløg

Små vandbakkelser med baconcreme

Kanapé med roastbeef og rødløgskompot

Stegte kyllingespyd vendt med hakkede peanuts

Krydret oksespyd

Små butterdejstærter med varmrøget laks og broccoli

Mini gateau Christian

Mini rabarbertrifli

Citronfromage

Rådhuspandekager med appelsincreme og bær

Pris ved 6 stk.: 125,-
Pris ved 8 stk.: 8 stk. 150,-
(minimum 40 kuverter)

MINI SANDWICHES

Æggecreme

Skinkecreme

Røget laks

Kylling med estragonmayo

Paté med portvin og saltagurker

Pris pr. Stk.: 18,-
(minimum 40 stk.)

Lux sandwich 65,-

(minimum 10 stk.)