Nytårmenuen 2017

Gastronetten startede i 1976, som de første i Roskilde, med nytårsmenu til afhentning, og det fortsætter vi selvfølgelig med. Nytårsmenuen er færdigtilberedt og klar til servering – den skal blot varmes op.

Afhentning mellem 12 -15 nytårsaftens dag.

Vi ses på Gastronetten.

Nytårs menu 2017/18

Forret

Torsk – Jomfruhummer

Rørt tatar af let røget torsk – lime rimet torsk – jomfruhummer – hummermayo – kompot af havtorn – sprøde rod frugter

Mellemret

Fransk unghane

Terrin af confiteret unghane – trøffel sennep – syltet svampe – timian bagte æbler

Hovederet

Okse & kalv

Helstegt oksemørbrad – langtids brasseriets kalve kæber –  sauce espaniol – honning bagte tomater – salt bagte knold selleri – knuste kartofler vendt med løvstikke, havsalt og olivenolie

Dessert

Gastronettens  gateau marcel i 3 lag

Mørk chokolade – hvid chokolade – karamelliseret hvid chokolade – rå syltede bær – champagne sorbet

3-retter 385,- 4-retter 425,-

Bestil din Nytårsmenu ved at ringe til os på 46 35 12 91 eller skriv til os på mail@gastronetten.dk

nytaar