POPUP-RESTAURANT 

KOKKEN & SOMMELIEREN

November arrangement udskydes til 2020

Gastronetten omdannes til en hyggelig, intim restaurant, hvor du vil kunne nyde en uimodståelig 6-retters menu med særligt afstemte vine – og selvfølgelig vil aftenen også løbende byde på spændende og lærerige fortællinger om de dejlige dråber.

Værter for aftenen er naturligvis kok og ejer af Gastronetten, Christian Zwicky, og sommelier Karsten Kehler.

Sammen vil de sørge for en fantastisk aften, hvor smagsløgene skal forkæles ud over det sædvanlige.

Kom på mailingliste til et kommende arrangement – skriv til mail@gastronetten.dk . Der er kun plads til 18 gæster.

Pris per person for hele denne fantastiske aften kr. 1.200,-

Det er også muligt at booke Gastronetten til lukkede arrangementer, men vi tager også gerne ud til jer og afholder Kokken & Sommelieren.

MENU

Apetizer

Jomfruhummer

Frisk tomat – timian – blinis

Vin: Franciacorta rosé, Berlucchi

Forret

Consomme

Klar suppe af jordskokker – sprøde crudités – trøffelfløde – citronrimet hellefisk

Vin: Chardonnay ”Canonico” Castellare, Toscana

Mellemret

Fasan

Valnødde farseret fasanbryst – krustade med morkelcreme

– røget æblekompot med timian og dansk sennep

Vin: Pinot Noir ”Steil” 2013 Solveigs, Rheingau, Tyskland

Hovedret

Kalvekæber

Ragout af braiseret kalvekæber – savoykål – pisket beurre rose – honningbagte rødbeder – selleripure smagt til med brunet smør

Vin: Barolo ”Tartufaia” Guilia Negri, Piemonte

Ost

Udvalg af franske oste – kompot – hjemmebagt malt-knækbrød

Vin: Roero Arneis ”Bizzarro” Cascina Val del Prete, Piemonte

Dessert

Citronfromage

med brændt marengs og karamelliserede nødder

Vin: Moscato d’Asti ”Nivole” Michele Chiarlo

Kom på mailingliste til et kommende arrangement. Skriv til mail@gastronetten.dk  Der er kun plads til 18 gæster.
Pris per person alt inkl. kr. 1.200,-