KOKKEN & SOMMELIEREN

Her byder kok og ejer af Gastronetten, Christian Zwicky, og sommelier Jonas Fogh indenfor til en fantastisk aften, hvor smagsløgene skal forkæles ud over det sædvanlige. Gastronetten omdannes til en hyggelig, intim restaurant med plads til 20 gæster. Alle vil kunne nyde en uimodståelig menu med særligt afstemte vine – og selvfølgelig vil der løbende gennem aftenen bydes på spændende og lærerige fortællinger om de dejlige dråber.

Ønsker du at komme på venteliste til næste Kokken & Sommelieren-arrangement, så send os en mail.

 

Det er muligt at booke Gastronetten, men vi tager også gerne ud til jer og afholder Kokken & Sommelieren.

OM SOMMELIEREN JONAS FOGH

Jonas har mere end 15 års brancheerfaring som importør og vinhandler, 10 års erfaring som sommelier fra restaurationsbranchen og så er han medstifter af vinimportfirmaet Destinto.

De mange år i branchen, og de mange timer på gulvet, har givet ballast og viden til at kunne vejlede såvel restauratører som privatpersoner i vinvalg og smageteknik, og Jonas afholder et stort antal vinsmagninger for foreninger, branchefolk, firmaer mm., hvor vinens historie, egenskaber og typisitet præsenteres, oftest ud af selvoplevede erfaringer fra besøg hos producenterne.

For Jonas er det vigtigste, at man forstår vinen og hermed også den omkringværende atmosfære: Hvem har lavet den, hvorhenne, hvordan og hvorfor? Vinen skal kort sagt være tro mod dens oprindelse, både den geografiske, den traditionelle og personbundne – med andre ord dens terroir. Når så vinen er forstået, og “man ligefrem kan se vingården for sig og dufte lavendel, salvie og toskanastøvet”, så skal den bruges efter de intentioner, hvormed den blev født.