Julefrokoster

Med Gastronettens julefrokoster får du et veldækket bord med mange retter og nok til at mætte alle, uden at skulle stå mange timer i køkkenet. Som udgangspunkt har vi to menuer at vælge imellem.

Julefrokoster skal bestilles mindst 10 dage i forvejen og gerne på: mail@gastronetten.dk hellere i dag end i morgen – der kommer mange bestillinger, så vi forbeholder os ret til at melde udsolgt til bestemte dage.

Sidste levering af julefrokost er lørdag den 21. december

Husk at vi også leverer færdig Juleaften menu og en færdig 5-retters Nytårsmenu.

JUL A

Gastronettens julesild
Med appelsin – kanel – stjerne anis – frisk ingefær osv.

Hjemmelavet karrysild
Med æbler – kapers – forårsløg

Smilende æg & rejer
med karse – hjemmerørt mayo – kaviar af stenbiderrogn

Rilette af varmrøget laks fra egen rygeovn
Syltede røde perleløg – ærteskud

Sprøde pankostegte fiskefileter
med grov remo og citron

Mor Zwicky’s hønsesalat
persillefrit – tørsaltet sprød bacon

Ribbensteg
af frilandsgris fra Høve med vores egen rødkål

Salat af råmarineret grønkål
granatæble – appelsinvinaigrette – ristede græskarkerner

Risalamande
med hjemmelavet kirsebærsauce smagt til med amaretto
inkl. koldhævet hvidt brød, hjemmebagt rugbrød, smør og Gastronettens krydderfedt med æbler, løg og timian

265,- pr kuvert min. 10 kuverter

VINFORSLAG

Hvidvin:

Lugana Limne, Tenuta Roveglia, 160,-

Rødvin:

Côtes du Rhone Domaine du Piaugier, 130,-

Dessertvin:

Moscato d’Asti, Duchessa Lia, 130,-

JUL B

Gastronettens julesild
Med appelsin – kanel – stjerne anis – frisk ingefær osv.

Stegte sild
med grovsennep og karamelliserede rødløg

Mor Zwicky’s gravad laks
med rævesauce og dild

Rugmelstegt rødspættefilet
med grov remo og citron

Sprængt oksebryst
med pickles af vilde svampe – timian – honning

Confiteret andelår
rosmarin – hvidløg – rødkål – æbler – tyttebær

Flæskesteg af frilandsgris fra Høve
med mormors agurkesalat

Salat af råmarineret grønkål
granatæble – appelsinvinaigrette – ristede græskarkerner

Ost
Hørøget fransk landbrie fra egen rygeovn – St. Agur (blåskimmelost) hertil druer og svesker i rom

Risalamande
med hjemmelavet kirsebærsauce smagt til med amaretto
inkl. koldhævet hvidt brød, hjemmebagt rugbrød, smør og Gastronettens krydderfedt med æbler, løg og timian

325,- min. 15 kuverter

VINFORSLAG

Hvidvin:

Lugana Limne, Tenuta Roveglia, 160,-

Rødvin:

Ripasso “MariaBella” Massimago, 230,-
Terra del Varo, Tenuta Cavalier Pepe, 135,-

Dessertvin:

Moscato d’Asto, Ducahessa Lia, 130,-