Hvorfor stå i køkkenet hele dagen når familen sidder og julehygger inde i stuen?

Lad Gastronetten stå for maden juleaften.

 

Forret

Varmtrøget laks fra egen røgovn – kørvelcreme – ristede mandler – salat af vilde ris

Hovedret

Gammeldags andesteg – andesovs – mor Zwicky´s rødkål – æbler & svesker – brunede kartofler – waldorfsalat

Dessert

Risalamande med Gastronettens kirsebær sauce

3- retters menu 295,- inkl. brød min. 2 kuverter

Tilkøb

Flæskesteg af frilandsgris fra Høve slagteri i nordsjælland  50,-

Hø røget landbrie – vesterhavs ost – st. agur blåskimmel ost – svesker i rom – knækbrød 45,-

Gammeldags andesteg med alt hvad der hører til  200,- min 2 kuverter

AFHENTES D. 23/12 MELLEM KL. 15:00-17:00