Jul A

Gastronettens vaniliesild
Æg & rejer med karsemayo
Sprøde fiskefiler med grov remo og citron
Mor Zwicky´s hønsesalat med persillefrit og bacon
Ribbenstegt med Peter´s rødkål
Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce

265,- min 10 kuverter

inkl. Hvidt brød, rugbrød, smør og Gastronettens krydderfedt

Jul B

Gastronettens vanilie sild
Stegte sild med sennep og karamelliseret løg
Mor Zwicky´s gravede laks
Panco stegte rødspættefilet med grov remo og citron
Roastbeef med sprøde & syltet løg og peberrodsskum
Confiteret andelår med Peter´s rødkål
Flæskesteg med agurkesalat
Hø røget landbrie – st agur. Blåskimmel hertil druer og svesker i rom
Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce

inkl. Hvidt brød, rugbrød, smør og Gastronettens krydderfedt

325,- min. 15 kuverter