Gastronettens selskabsbuffet

Kan ikke bestilles til levering mellem lørdag den 21. december og søndag den 5. januar
Men husk at vi også leverer færdig Juleaften menu og en færdig 5-retters Nytårsmenu.

Forretter

Lime rimmet dansk laks med crudité af fennikel og rødbeder

Vitello tonnato med cremet tunsauce kapers og brøndkarse

Hovedretter

Oksefilet lavet sous vide med rosemarin

Porchetta af glad frilandsgris fra Høve

Saute af grønnebønner, tomat, forårsløg og hvidløg

Knuste kartofler med løvstikke

Slaw af spidskål og æbler, vendt i appelsin vinaigrette, toppet med soltørrede tranebær og ristede græskarkerner

Tomatsalat med syltede røde perleløg, feta, basilikum vinaigrette og frisk basilikum

Rødvinssauce

Dessert

Æbletærter med vaniljecreme

Inkl Ølandbrød af økologisk groft hvedemel fra Aurion

345,- pr kuvert (min 20. kuverter)