Forretter

Laks fra Kvarøy i det nordlige Norge

Rilette af varmrøget laks fra egen rygeovn røget med islandsk lakridssalt

Skagenskinke

Tynde skiver af skagenskinke – romescosauce af grillede peberfrugter

 

Hovedretter

Dansk oksetyksteg stegt med rosmarin

Kalveculotte stegt med timian

 Langtidsstegt lammekølle

Rødvinsbraisserede svinekæber af frilandsgris fra Høve

Vælg 2 slags kød

 

Tilbehør

Knuste kartofler med løvstikke

Rødvinssauce

Efterårets grønne salat

Sæsonens varme garniture

 

Dessert

Nougatmousse med nøddetwill

Inkl. Gastronettens hjemmebagte rosmarinbrød

335,- pr kuvert (min 20. kuverter)

 

Alle uåbnet flasker kan afleveres retur, vores sommelier er altid frisk på og sammen sætte den perfekte vinmenu der passer til maden efter jeres budget.