Appetizer

Jomfruhummer

Jomfruhummerhaler – frisk tomat – timian – blinis

Forret

Hellefisk

Ceviche af hellefisk – citron – fennikel – bolchebeder – safranmayo

Hovedret

Oksefilet

Velhængt oksefilet med sprødt krølfedt – råstegte kartofler vendt med løvstikkeolie – rødvinssmør – dagens varme garniture – sæsonens grønne salat

(Tilkøb af krogmodnet dansk jersey højreb stegt på ben 25,- pr. kuvert)

Dessert

Efterår i skoven

Portvinspocheret pære – havtorn – karameliseret hvid chokolade – ristede nødder – skovbærsorbet

325,- pr kuvert min. 15 kuverter

 

Gastronettens sommelier anbefaler denne vinmenu

Prosecco Treviso, Collavo 130,-¨

Sauvignon Blanc “Supernatural” 175,-

Ripasso della Valpolicella ”Marchesa Mariabella”, Massimago 200,-pr. fl.

Moscato d’Asti ”Nivole” 170,- pr fl. (halv flaske)

Husk alle uåbnet vin kan afleveres tilbage, vores sommelier kan også godt og ind og lave dem perfekte vinmenu der passer til jeres budget.